TRAPPENMAKER

TRAPPEN MAKER

WERKEN MET RUIMTELIJK INZICHT

Als trappenmaker ben je degene die met behulp van geavanceerde houtbewerkingsmachines onderdelen maakt voor houten trappen.

Je staat van het begin van de productie tot het einde als de spil in het proces. Je werkt met technische productietekeningen en materiaallijsten. Je kiest de juiste houtsoorten en stelt de machines precies af om het hout te zagen, schaven, profileren, en te voorzien van moderne verbindingen. De machines bedienen en onderhouden is ook een van de taken.

Je moet als trappenmaker beschikken over een technisch en vooral ruimtelijk inzicht. Aan een trap is immers veel gebogen en niet recht. De geproduceerde trappen moeten voldoen aan de bouwkundige en diverse veiligheidseisen.

TOETSEN EN EXAMENS

Heb je alle theorietoetsen en de vakvaardigheidstoets met een voldoende afgesloten, dan krijg je een landelijk erkend diploma.

EN DAARNA?

Je kunt doorstromen naar een van onze opleidingen op niveau 3.

WELKE VOOROPLEIDING MOET JE HEBBEN?

Een diploma vmbo Bouwtechniek, een diploma vbo op b-niveau, een vmbo-diploma, een diploma op niveau 1 of een gelijkwaardig diploma.

WAT DOET NU EIGENLIJK EEN TRAPPENMAKER?

GEGEVENS

SWV Hout
Johan de Wittlaan 11 Achter
3445 AG Woerden
T: 0348 – 43 28 32
F: 0348 – 43 43 45

info@swvhout.nl

BEKIJK DE FOLDER MBO-OPLEIDINGEN

Bekijk de folder van SWV Hout

BEKIJK DE FOLDER MBO-OPLEIDINGEN

Bekijk de folder van SWV Hout

OVER SWV HOUT

PARTNERS

SWV Hout verzorgt de praktijkopleidingen samen met een aantal partners. Lees meer

UITZENDKRACHTEN

Om oud-leerlingen en oud-werknemers voor de bedrijfstakken te behouden is SWV Hout Personeelsdiensten opgericht. Lees meer

SBB Erkend leerbedrijf

ALS JE GRAAG MET HOUT WERKT… GRIJP DAN DEZE KANS!

SWV Hout Woerden