MONTAGE MEDEWERKER

DE COMBINATIE VAN DIVERSE MODERNE MATERIALEN EN MODERNE MONTAGETECHNIEKEN

De combinatie van diverse moderne materialen en moderne montagetechnieken. Als je werkt in de montage-afdeling van een modern bedrijf monteer je  allerlei onderdelen voor de bouw, zoals: ramen, kozijnen, deuren, dakkapellen en complete houten gevels.

Je werkt aan enkele exemplaren of aan series. Je monteert modern hang- en sluitwerk, plaatst glas, betimmert kozijnen en houten gevels.  Daarbij gebruik je allerlei gereedschappen en eenvoudige houtbewerkingsmachines.

Je maakt dus eigenlijk de producten helemaal  af die later door de bouwtimmerman worden geplaatst, in nieuwbouwhuizen en kantoren of bij renovatie of restauratie.

Het kan ook zijn dat je gaat werken bij een bedrijf dat ook zelf de producten plaatst op de bouwplaats of andere bijzondere plekken. Denk hierbij aan flexibele bouwunits en houten strandpaviljoens.

Welke vooropleiding moet je hebben?

VMBO Basis of kaderberoepsgerichte leerweg met diploma, een VMBO gemengde of theoretische leerweg met diploma, de Opleiding ‘Assistent Houttechniek’ (niveau 1) met diploma, een overgangsbewijs HAVO 3-4 of 4-5 of een HAVO- diploma.

JE BENT DUS HEEL DE DAG MET JE HANDEN AAN HET WERK.

WAT DOET NU EIGENLIJK EEN MONTAGE MEDEWERKER?

GEGEVENS

SWV Hout
Johan de Wittlaan 11 Achter
3445 AG Woerden
T: 0348 – 43 28 32
F: 0348 – 43 43 45

info@swvhout.nl

BEKIJK DE FOLDER MBO-OPLEIDINGEN

Bekijk de folder van SWV Hout

BEKIJK DE FOLDER MBO-OPLEIDINGEN

Bekijk de folder van SWV Hout

OVER SWV HOUT

PARTNERS

SWV Hout verzorgt de praktijkopleidingen samen met een aantal partners. Lees meer

UITZENDKRACHTEN

Om oud-leerlingen en oud-werknemers voor de bedrijfstakken te behouden is SWV Hout Personeelsdiensten opgericht. Lees meer

SBB Erkend leerbedrijf

ALS JE GRAAG MET HOUT WERKT… GRIJP DAN DEZE KANS!

SWV Hout Woerden