HOUTSKELETBOUWER

HOUTSKELET BOUWER

WAT DOET EEN HOUTSKELETBOUWER?

Als je werkt in de Houtskeletbouw (HSB) afdeling van een modern bedrijf zet je complete wanden en daken van hout in elkaar. Op deze wanden worden verschillende afwerkingen toegepast die je allemaal netjes moet kunnen aanbrengen. Ook worden de wanden en daken voorzien van elektra- en overige voorzieningen waar je mee te maken krijgt.

Bij dit werk moet je soms ook eenvoudige machines gebruiken, maar je werkt met name met de timmermansgereedschappen. Alles wat je samen met je maat maakt wordt kant en klaar afgeleverd op de bouwplaats.

Bij het Samenwerkingsverband kan je ook gaan werken bij bedrijven die houten huizen en units bouwen. Ook het maken en plaatsen van permanente luxe strandpaviljoens is iets wat de HSB specialist doet.

Je bent dus lekker aan het werk in de praktijk en soms als je dat wilt buiten op locatie. Veel afwisseling dus en werken met je handen!

JE BENT DUS HEEL DE DAG MET JE HANDEN AAN HET WERK.

Welke vooropleiding moet je hebben?

VMBO Basis of kaderberoepsgerichte leerweg met diploma, een VMBO gemengde of theoretische leerweg met diploma, de Opleiding ‘Assistent Houttechniek’ (niveau 1) met diploma, een overgangsbewijs HAVO 3-4 of 4-5 of een HAVO- diploma.

GEGEVENS

SWV Hout
Johan de Wittlaan 11 Achter
3445 AG Woerden
T: 0348 – 43 28 32
F: 0348 – 43 43 45

info@swvhout.nl

BEKIJK DE FOLDER MBO-OPLEIDINGEN

Bekijk de folder van SWV Hout

BEKIJK DE FOLDER MBO-OPLEIDINGEN

Bekijk de folder van SWV Hout

OVER SWV HOUT

PARTNERS

SWV Hout verzorgt de praktijkopleidingen samen met een aantal partners. Lees meer

UITZENDKRACHTEN

Om oud-leerlingen en oud-werknemers voor de bedrijfstakken te behouden is SWV Hout Personeelsdiensten opgericht. Lees meer

SBB Erkend leerbedrijf

ALS JE GRAAG MET HOUT WERKT… GRIJP DAN DEZE KANS!

SWV Hout Woerden