ASSISTENT HOUTTECHNIEK

DE EERSTE KENNISMAKING MET HET HOUTVAK EN JE HELPT COLLEGA’S

Als Assistent houttechniek ga je aan de slag in de timmerindustrie. Je komt te werken op de machinale-afdeling en de montage-afdeling.

Op de machinale-afdeling werk je met houtbewerkingmachines. Je zaagt en schaaft hout en maakt houtverbindingen. Op de montageafdeling assisteer je bij het in elkaar zetten van timmerproducten zoals kozijn, raam, deur of trap. Je assisteert bij het werken met alle gereedschappen en machines die je maar kunt bedenken.

TOETSEN EN EXAMENS

Heb je alle theorietoetsen en de vakvaardigheidstoets met een voldoende afgesloten, dan krijg je een landelijk erkend diploma.

EN DAARNA?

Je kunt doorstromen naar een van onze opleidingen op niveau 2, om bijvoorbeeld werkplaatstimmerman of machinaal houtbewerker te worden.

Welke vooropleiding moet je hebben?

VMBO Basis of kaderberoepsgerichte leerweg met diploma, een VMBO gemengde of theoretische leerweg met diploma, de Opleiding ‘Assistent Houttechniek’ (niveau 1) met diploma, een overgangsbewijs HAVO 3-4 of 4-5 of een HAVO- diploma.

WAT DOET NU EIGENLIJK EEN ASSISTENT HOUTTECHNIEK?

GEGEVENS

SWV Hout
Johan de Wittlaan 11 Achter
3445 AG Woerden
T: 0348 – 43 28 32
F: 0348 – 43 43 45

info@swvhout.nl

BEKIJK DE FOLDER MBO-OPLEIDINGEN

Bekijk de folder van SWV Hout

BEKIJK DE FOLDER MBO-OPLEIDINGEN

Bekijk de folder van SWV Hout

OVER SWV HOUT

PARTNERS

SWV Hout verzorgt de praktijkopleidingen samen met een aantal partners. Lees meer

UITZENDKRACHTEN

Om oud-leerlingen en oud-werknemers voor de bedrijfstakken te behouden is SWV Hout Personeelsdiensten opgericht. Lees meer

SBB Erkend leerbedrijf

ALS JE GRAAG MET HOUT WERKT… GRIJP DAN DEZE KANS!

SWV Hout Woerden