METEEN GELD VERDIENEN EN LEREN VIA SWV HOUT

Op donderdag 4 juni 2020 is er een ’kennismaken en inschrijven’ dag bij SWV Hout. Tussen 14:00 uur ’s middags en 20:00 uur ’s avonds staan onze deuren open voor iedereen die geïnteresseerd is in onze vakopleidingen in de hout- en timmerindustrie.

Kom langs en zie met eigen ogen dat SWV Hout een bijzondere vakopleiding is! SWV Hout biedt  jongeren een baan aan, en laat ze tegelijkertijd een vakopleiding volgen voor een interessante baan met toekomst in de timmerindustrie. Ideaal als je geen zin hebt om urenlang op school te zitten, maar wel gemotiveerd bent om een echt vak te leren.

Werken en leren bij SWV Hout betekent: een opleiding met een baangarantie. De afgelopen jaren gingen ruim 500 schoolverlaters je voor.

Kom gerust langs op 4 juni, op de Johan de Wittlaan 11 in Woerden. Tot dan!